Lapissa etsitään toimitusjohtajia!

Syyskuun aikana täällä Rovaniemellä on vapautunut kaksi erittäin kiinnostavaa matkailualan johtavaa työpaikkaa. Koska katson nämä kummatkin organisaatiot erittäin tärkeiksi Lapin matkailun tulevaisuuden kannalta päätin osallistua talkoisiin työpaikka ilmoituksen julkaisijana.

- Lapin elämysteollisuuden osaamiskeskus LEO, Rovaniemi - Toimitusjohtaja

Leo on matkailun kehittämiseen, kouluttamiseen ja hankehallintaan keskittynyt innovatiivinen organisaatio.

Lapin elämysteollisuuden osaamiskeskus LEO:n pitkäaikainen ja ansiokas toimitusjohtaja Miikka Raulo päätti muuttaa takaisin kotiseudulleen Jyväskylään.

LEO etsii täten uutta toimitusjohtajaa tänne Rovaniemelle jo 1.11.2007 mennessä. Luvassa loistava tiimi ja mielenkiintoiset tehtävät.

Hakemusten tulee olla perillä 1.10.2007 mennessä.

Lisätietoa työpaikasta ja LEO:sta:

www.elamystuotanto.org- Lapin markkinointi, Rovaniemi - Toimitusjohtaja

Lapin markkinointi on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka harjoittaa koko Lapin markkinointia alueellisesti ja kehittää Lappi-brandia. Lapin matkailun käsialaa on myös aikanaan uraa-uurtava www.laplandfinland.com -portaali.

Yritystä tehokkaasti kehittänyt Minna Kurttila päätti tarttua elämässään uusiin haasteisiin ja irtisanoutui tehtävästään ja täten myös Lapin markkinointi etsii uutta toimitusjohtajaa.

Koitin etsiä tästä työpaikasta netistä lisää kirjallista materiaalia tästä työpaikasta, mutten onnistunut. Joko olen onneton tiedonetsijä tai sitten Lapin markkinoinnilla on vielä kehittämistä sähköisessä tiedottamisessaan.

Lisätietoa Lapin markkinoinnista:

www.laplandfinland.com

Itse toivon näihin kumpaankin henkilöä jolla on liiketaloudellista osaamista ja näkemystä sekä kokemusta matkailualasta. Kumpikin tehtävä edellyttää myös hankemaailmaan tunkeutumista.

Toivon myös, että uudet toimitusjohtajat ovat valmiita muuttamaan tänne pohjoiseen. Se kuvaa mukavasti henkilön halua sitoutua työhönsä ja antaa tulijalla paljon paremmat edellytykset päästä sisään Lapin matkailuun.

Olisi tietysti upeaa, että uusin Lapin markkinoinnin tai Lapin elämysteollisuuden osaamiskeskukseen eli LEO:n toimitusjohtaja löytyisi paikallisten keskuudessa. Ongelma tosin on, että lähes kaikilla tähän toimeen pätevillä henkilöillä on jo täällä pohjoisessa työpaikka jota eivät helpolla ole valmiita vaihtamaan.

Nämä kaikki ovat tosin täysin henkilökohtaisia näkemyksiä, sillä minulla ei ole mitään mahdollisuuksia vaikuttaa valintaan.

Jos kaipaat uusia haasteita ja olet kyllästynyt ruuhkasuomeen, kannattaa toimia pikaisesti. Itse muutin tänne Lappiin luonnon helmaan tammikuussa, enkä ole päätöstäni katunut!

Ed. 21.1.08 Kumpaakaan paikoista ei ole vielä täytetty. Oikeastaan toista ei ole laitettu vielä edes hakuun. Lisäksi täällä Rovaniemellä on avautunut Rovaniemen matkailun markkinointiviestintä päällikkö toimi Hanna-Mari kyläkosken suunnatessa uusiin haasteisiin tietotekniikan ihmeellisiin maailmoihin.

Ed. 10.2.2008 LEO n vt. toimitusjohtajana toimii edelleen dynaaminen kehitysjohtaja Sanna Tarssanen

Ed. 26.2.2008 Lapin markkinoinnin uusi toimitusjohtaja on Leo Pitkänen. Leksa on Lapin matkailun todellisia ammattilaisia, joka muistetaan mm. Lapland Hotelsien yhtenä omistajana. Lisäksi on hän toiminut mm. Lapin markkinoinnin hallituksen puheenjohtajana.

Ed. 19.5.2008 Hanna-Mari Kyläkosken jättämä aukko paikattu pätevällä ja asiansa osaavalla Katja Haavistolla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti