Puhelinmyynti ja internet-palvelut


Kuulin tällä viikolla eräältä yrittäjältä, että joku puhelinmyyjä oli tarjonnut hänelle jotain epämääräistä internet-palvelua.

Palvelu liittyi kuulemma jotenkin "internet-guru Ilkka Kauppiseen".

Vaikka olenkin tästä lähestymistavasta erittäin imarreltu, haluaisin muistuttaa kaikkia siitä, että on laitonta käyttää nimeäni myyntitoiminnassa, jossa en ole mitenkään osallisena.

Pyytäisinkin seuraavia asioita:

1) Ko. yritteliäs myyntitykki, ottaisitko minuun yhteyttä, sillä et vastaa salaiseen numeroosi, kun yritän sinulle soittaa.

2) Jos johonkin muuhunkin on oltu yhteydessä nimeäni käyttäen, ottaisitko minuun ystävällisesti yhteyttä.

3) Jos jollakulla muulla internet-ammattilaisella on kokemuksia tämän tyyppisestä maineen tahrauksesta, olethan minuun yhteydessä.

Edit. 18.6.2010

Tämän lisäksi sain äskettäin kuulla, että eräs taho oli antanut ymmärtää, että olimme kouluttaneet useaan otteeseen yhdessä. Todellisuudessa olin ollut kerran ko. tahon kanssa samassa seminaarissa puhumassa, niinpä....

Muista tarkistaa aina kunnolla toimittajasi kaikki referenssit tarkasti! Ota puhelin kauniiseen käteen ja soita yrityksen asiakkaille, (useammalle kuin kolmelle) Näin toimien olisi Suomessakin estetty jo aikoja sitten tiettyjen jokaisessa projektissaan epäonnistuvien toimijoiden toiminta.

Yhteystietoni:

etunimi.sukunimi miukumauku matkailumarkkinointi.com
050 562 0638

Lähes kaikille matkailualan toimijoille on yritetty kaupata puhelimitse mitä ihmeellisimpiä internet-markkinointipalveluita, kuten erilaisia hakemistopalveluita tai Google Adwords-kampanjoita.

Yleinen ohjeeni on: älkää ostako mitään keneltäkään, joka soittaa teille. Ostakaa vain niiltä, joille itse soitatte. Tämä on tärkeä neuvo varsinkin silloin, kun ette oikein edes ymmärrä mitä olette ostamassa.

**************************************************************

Lue myös:

Olen yksityisyrittäjä

Kuka on internet-markkinoinnin asiantuntija

Ohjeita tämän blogin lukijoille