Jos pomosi ei innostu ideoistasi, katso peiliin

Moni väittää haluavansa lisätä internetmarkkinointia sekä varsinkin sosiaalisen median hyödyntämistä omassa organisaatiossaan.


Mutta kun esimiehet/naiset eivät anna, koska he ovat niin vanhoillisia jääräpäitä.

Silloin kannattaa katsoa peiliin.


Voisiko olla niin, että et osaa esittää ideoitasi niin, että esimiehesi ymmärtää ja myös innostuu niistä?

Voisiko olla niin, että tämä johtuu siitä, että et oikein itsekään internetin uusia mahdollisuuksia ymmärrä ja haluat käyttää niitä vain siksi, että kun muutkin niitä käyttävät?

Voisiko myös olla niin, että et ole tottunut esittämään ideoitasi konkreettisina suunnitelmina, josta pomosi näkevät ideoihisi kuluvat resurssit sekä niistä mahdollisesti saatavat tuotot?

Jos tunnet itsesi vielä epävarmaksi sähköisen liiketoiminnan toteuttamiseen ja suunnitteluun kannattaa aihetta opiskella lisää.

Tällä kertaa on tarjolla Rovaniemen ammattikorkeakoululla alkava koulutussarja, joka on tarkoitettu eri toimialojen ammattilaisille.

Sen ensimmäinen osa Sähköisen liiketoiminnan ja markkinoinnin perusteet pidetään Rovaniemellä 25. ja 26.5.2010. Ilmoittaudu 1.5 mennessä.

Syksyllä 2010 RAMK:ssa on luvassa lisää syventäviä koulutuksia, jotka sopivat myös niille, jotka ovat jo aiemmin internet-markkinoinnin koulutuksiini osallistuneet.

PS. Koulutukset sopivat myös hyvin myös pomollesi. Heidän se vasta olisikin tärkeää sähköistä liiketoimintaa tajuta.

************************************

Lue myös

Näin opiskelet matkailumarkkinointia

Miksi matkailun internetmarkkinointi laahaa?