Olen yrittäjä

Suomessa elää edelleen vahvana sankariyrittäjämyytti, jossa töitä tehdään vuorokauden ympäri, lomia ei vietetä 10 vuoteen ja lopuksi menetetään rahat, terveys ja perhe.

Sitten vielä ihmetellään miksi nuoria ei kiinnosta yrittäjyys!

Minusta yrittäjänä on ihanaa. Päätin osallistua osaltani lamatalkoisiin ja ryhtyä jälleen 100% yrittäjäksi ja jatkaa matkailualalla Internet-markkinoinnin konsultointia ja koulutusta.

Kiitos kaikille kollegoilleni ja yhteistyökumppaneilleni Joensuun yliopiston MOT:ssa ja SKK:ssa. Kanssanne oli ilo työskennellä! Jatkan yhteistyötä kanssanne tulevaisuudessa ainakin Internet-markkinointia käsittelevän väitöskirjani parissa.

Jatkan täten entistä aktiivisemmin blogini julkaisua, kunhan olen ensin käynyt Uzbekistanissa Tien Shan -vuorilla laskemassa parisen viikkoa.

Tilaa siis blogini syöte RSS:nä tai sähköpostina ja pysy mukana matkailun Internet-markkinoinnin sähköisessä maailmassa.

----------------------------------------------------------

Artikkelit, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

Suomen matkailun Internet-markkinointi on surkeaa


Miksi matkailun Internet-markkinointi on Suomessa surkeaa

Kuka on markkinoinnin asiantuntija?


Tutustu tähän ennen kuin ostat teknologiaa

2 kommenttia:

  1. Tsempit yrityksiin ja hauskaa reissua! J

    VastaaPoista
  2. Juuri näin. Itsekin siirryin yrittäjäksi, että jäisi enemmän aikaa perheelle ja muulle elämälle. Huomenna siirretään perhe ja toimisto kuukaudeksi Thaimaahan.

    VastaaPoista