Näin ansaitsen blogilla tuhansia euroja kuukaudessa

Tienaan blogillani useita tuhansia euroja kuukaudessa. Tämä kirjoitus kertoo miten se tehdään.

Se toimii samalla myös oppaana niille, jotka ovat kiinnostuneita omien tuotteidensa tai palveluidensa markkinoinnista internetissä.

1) Googlen AdSense

Googlen AdWords -ohjelman mainoksia julkaistaan hakukoneen lisäksi monilla muilla sivuilla, kuten tälläkin. Tätä kutsutaan AdSenseksi. Jos klikkaat niitä, saa sivujen ylläpitäjä siitä rahaa muutamia kymmeniä senttejä klikkaukselta.  Sivuilla saattaa perinteisten tekstipohjaisten mainosten asemesta olla myös banneri.

Googlen AdSense mainoksia voi julkaista sivuillaan lähes kuka vain. Mukaan pääsee AdSensen omilta sivuilta.

Jos olet mainostaja ja kiinnostunut mainostamaan erilaisilla kohdennetuilla sivustoilla, voit kirjautua Googlen AdWords -ohjelmaan ja valita olevasi mukana display-verkostossa.

2) TradeTracker


Affiliate- eli kumppanuusmarkkinoinnista saan tuloja yleensä sen mukaan, kuinka moni mainosta klikanneista kävijöistä on lopulta ko. tuotteen ostanut. Se on siis tulospohjaista mainosta. Keskimäärin komissiot tapahtuneista kaupoista ovat noin kymmenen euron hujakoilla.Yllä olevan bannerin lisäksi pystyn hyödyntämään myös tekstipohjaisia linkkejä, kuten: Jyrkilä - Tilausajot ja valmismatkat. 

Myös alla olevat linkit ovat tekstipohjaisia kumppanuus-markkinointilinkkejä.

Jos haluat ryhtyä julkaisemaan TradeTrackerin mainoksia kotisivuillasi tai blogissasi  hae TradeTrackerin julkaisijaksi tästä.

Jos taas ole kiinnostunut lisäämään myyntiäsi tulospohjaisesti TradeTrackerin innovatiivisilla ratkaisuilla niin kannattaa klikata tätä linkkiä.

3) TradeDoubler

Toinen Suomessa toimivista suurista kumppanuusmarkkinointia tarjoavista yrityksistä on TradeDoubler.


Komissiot julkaisijalle ovat saman suuruisia kuin TradeTrackerilla.

Jos olet kiinnostunut julkaisemaan TradeDoublerin mainoksia sivuillasi, kirjaudu sivujen julkaisijaksi.

Jos taas olet innokas mainostamaan TradeDoublerin kautta, ota yhteyttä heidän Suomen toimistoonsa.

4) goviral

goviral on tarkoitettu videoiden levittämisen helpottamiseksi. Jos katsot alla olevan videon, saan siitä ruhtinaalliset 4 senttiä!

goviral -mainostajaksi pääset rekisteröitymällä täältä. Jos taas haluat levittää videoitasi heidän kauttaan etene täältä eteenpäin.

goviralin asiakaskuntaan kuuluu lähinnä isoja maailmanlaajuisia yrityksiä, joten pienellä budjetilla ei kannata lähteä liikkeelle. Jos olet PK-yrityksen edustaja, suosittelen ensisijaisesti tutustumaan ohjeisiini tehokkaammasta videomarkkinoinnista.

5) Amazonin -affiliate ohjelma

Lisäksi myyn kirjoja tämän blogin kautta. En tiedä tosin mitä siitä saa, sillä en ole tähän mennessä niitä vielä myynyt yhtään. Kenties minun pitäisi oppia esittelemään myymäni kirjat hieman houkuttelevammin.

Amazonin kumppanuusohjelmaan olen liittynyt mukaan käyttämäni Apture palikan kautta.

Miten ansaitsen tuhansia euroja kuukaudessa blogillani?

Vuosien varrella useat kohderyhmääni kuuluvat henkilöt ovat löytäneet blogini ja sitä luettuaan vakuuttuneet, että minut tai joku muu Sähköinen Liiketoiminta Suomen konsulteista kannattaa kutsua paikalle kouluttamaan, konsultoimaan tai puhumaan seminaareissa matkailun sähköisestä liiketoiminnasta.

Jos haluat itse vakuuttaa asiakkaasi osaamisestasi sekä parantaa hakukonenäkyvyyttäsi, suosittelen lämpimästi blogimarkkinointia. Hyvät ohjeet tähän löydät yrityksemme verkkosivulta artikkelista "Näin avaat blogin"

*****************************
TOIMI HETI!

Tilaa tämän blogin artikkelit myös sähköpostiisi.