Matkatoimistot ja matkanjärjestäjät - markkinointi, varausjärjestelmät ja verkkosivut

Matkatoimistot ja matkanjärjestäjät huomio!

Jos omistaisin pienen matkatoimiston ja haluaisin saada apua Internet-markkinointii sekä sähköiseen kaupankäyntiin niin mistä aloittaa?Itse suosittelisin hipsimään "Small Fish, Big Ocean" -yhteisöön www.smallfishbigocean.com ja kirjautumaan palveluun pikapikaa. Itseasiassa palvelu on niin hyödyllinen, että suosittaisin oikeastaan kaikkia matkailualan ihmisiä siihen tutustumaan.

Sivuilla palvelun ylläpitäjä Alex Bainbridge sekä muut käyttäjät vastaavat toisia yhteisön jäseniä askarrattaviin kysymyksiin mm. varausjärjestelmistä, dynaamisesta paketoinnista, Internet-kaupankäynnistä, matkailun Internet-markkinoinnista, online-varauksista, matkailun online-kaupasta sekä oman verkossa toimivan matkatoimiston perustamisesta.

Matkatoimistoja ja matkanjärjestijiä opastamaan perustettu palvelu on myös loistava esimerkki siitä, miten sosiaalista mediaa voi käyttää yrityksen markkinoinnissa. Palvelu on nimittäin TourCMS:n ylläpitämä. TourCMS tarjoaa ennen kaikkea pienille ja keskisuurille matkanjärjestäjille ja matkatoimistoille ilmeisen näppärää verkossa toimivaa varausjärjestelmää.

Palvelu on muuten tehty ilmaisen ning.com alustan päälle. Tämä on jälleen kerran osoitus siitä, että aina ei matkailujärjestelmiä kannata ostaa eli Internetissä ei kannata keksiä pyörää uudelleen vaan käyttää hyväksi havaittuja ilmaisia nettiohjelmia.

*************************************************

Artikkelit, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

Uskotko teknologiatuottajan todellakin tietävän jotain markkinoinnista?

Teknologian hankkiminen

Mitä on dynaamisen paketointi?

Markkinoinnin opiskelu

4 kommenttia:

 1. Tuntemattomille markkinoille markkinoinnin kohdentaminen on myös haasteellista. Siinä voi auttaa mm Mediarace uk
  mediarace.co.uk

  VastaaPoista
 2. Tämäkin on varmaan vain zakkeuksen mukava vinkki kaikille lukijoilleni, eikä missään tapauksessa oman yrityksen puffaamista, eikö olekin?

  VastaaPoista
 3. Kiitos hienosta infosta, ei muuten löydy suomesta yhtään toimittajaa joka taipuu paketointiin + yleiseen matkavaraukseen. Rahalla saa kyllä jonkinmoisen hinnat noin 40.000 ja siitä ylöspäin. Tour cmd on mielenkiintoinen muttei sisällytä lentoja

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista anonyymi! Miksi muuten toimittajan pitää olla kotimainen ja itse tehty, sillä tourcms:n kaltaisia valmiita tuotteita (myös lennot sisältäviä) maailma pullollaan? Testaa esimerkiksi Googlata sanalla "white label online booking"

  VastaaPoista