Internetmarkkinoinnin perusteet - tee edes nämä 10 juttua sarja alkaa

Tämä sarja on vasta-alkajille, niin juuri. Teille kaikille, joiden mielestä internetmarkkinointi on joko turhaa tahi työlästä. Luultavasti molempia.
Koska olen huomannut, että suurimmalla osalla suomalaisista (matkailu) yrityksistä on lähes mahdotonta saada aikaan ominpäin yksinkertaisiakaan internetmarkkinoinnin toimenpiteitä, niin päätin, että voisimme tehdä niitä näin yhdessä. 
Alan siis kirjoittamaan sarjaa ”Tee edes nämä 10 juttua”, jonka jokaisessa artikkelissa neuvotaan virtuaalisesti kädestä pitäen yksi internetmarkkinoinnin kannalta tärkeä toimenpide. Jos teette kaikki sarjan tehtävät, takaan, että saatte lisää asiakkaita.
Sarjan ensimmäinen tehtävä on luonteelta valmisteleva, siksi siinä on peräti kolme pienempää osatehtävää. Nämä kannattaa tehdä huolella, jotteivat tehtävät vain muodostuisi liian työläiksi sarjan myöhemmissä osissa.


  1. Kirjoita yrityksestäsi 200 merkkiä väleineen sisältävä kuvaus suomeksi ja tallenna se koneellesi myöhempää käyttöä varten. Kuvauksen pitää olla sellainen, että siinä kerrotaan mitä palveluita yrityksesi tarjoaa. Useimmilla tekstinkäsittelyohjelmilla pystyy tarkastamaan tekstin pituuden, jos et osaa, laske käsin.
  2. Etsi valmiiksi 2 yritystäsi tai palveluitasi kuvaavaa houkuttelevaa sähköisessä muodossa olevaa valokuvaa ja tallenna ne työpyödällesi myöhempää käyttöä varten.
  3. Suosita tätä artikkelisarjaa yhdelle tuttavallesi. Sille, joka on kaikkein eniten pihalla internetmarkkinoinnista käyttämällä ylälaidan jakonappuloita tai ihan vaan lähettämällä sähköpostivinkki tästä internetmarkkinoinnin perusteet artikkelisarjasta osoitteen http://matkailumarkkinointi.blogspot.com kera.


PS. Jos et halua jäädä paitsi yhdestäkään ”Tee edes nämä 10 juttua”-sarjan artikkelista, tilaa ne suoraan sähköpostiisi  klikkaamalla tätä linkkiä ja kirjoittamalla sähköpostisi siitä aukevalle sivulle.