Sinustako sertifioitu internet-markkinoinnin kouluttaja?


"Suomen matkailun internet-markkiointi on surkeaa." Näillä sanoilla aloitin blogini. Merkittävin syy tähän on osaamisen puute.

Yksi suurimpia ongelmia alalla on pitkään ollut, että osaavia kouluttajia matkailun, vapaa-ajan ja elämystuotannon internet-markkinointiin ei ole ollut saatavilla.

Vaikka internet-markkinoinnin osaajia on maailma täynnä, puuttuu useilta alan kouluttajilta alan perusasioidenkin ymmärrys. Lisäksi monet heistä eivät osaa puhua riittävän käytännönläheisesti pk-yrittäjille.

Matkailun ja elämystuotannon klusteriohjelma sekä Lapin elämysteollisuuden osaamiskeskus LEO on tarttunut härkää sarvista ja päättänyt lähteä kouluttamaan alan osaajia ympäri Suomea.

Ensimmäinen internet-markkinoinnin kouluttajakurssi pidetään Rovaniemellä 28.-30.10.2009.

Hyväksytysti suoritetun koulutusnäytteen jälkeen osallistujat saavat internet-markkinoinnin kouluttajaserfikaatin. Se oikeuttaa vetämään toimeksiantoina Matkailun ja elämystuotannon klusteriohjelman sekä LEOn välittämiä yksipäiväisiä Internet-markkinoinnin perusteet -koulutuksia, jossa matkailun, vapaa-ajan ja elämystuotteiden myyjiä ja markkinoijia opastetaan internet-markkinoinnin alkuun.

Koulutus antaa myös vahvat eväät oman organisaation henkilökunnan osaamistason nostamiseen sekä työkaluja oman yrityksen tai alueen internet-markkinoinnin suunnitteluun.

Mitä enää emmit, hae koulutukseen heti! Hakuaika umpeutuu 9.10.2009.

Kouluttajana on Suomen johtava matkailun, elämystuotannon ja vapaa-ajan intertnet-markkinoinnin asiantuntija.

***************************************************************

Lue myös:

Syyt miksi Suomen matkailun Internet-markkinointi on surkeaa

Matkailumarkkinoinnin opiskelu

Kuka ei ole markkinoinnin asiantuntija

7 kommenttia:

 1. Ilkka: todella haluaisin tähän koulutukseen osallistua, mutta kustannus on tähtitieteellinen... Ehkä joillain isoilla organisaatioilla on tuollainen summa sijoitaa. Pieni aloittava matkailuyrittäjä ei tuollaista summaa saa raavittua kasaan mistään.
  Minä kyllä tiedän, kuinka hienosta asiasta on kyse ja kuinka paljon hyötyä Sun koulutuksesta on käytännön markkinointityössä. Olen kiitollinen että olen saanut osallistua kursseillesi sekä Himoksella että JAMK:issa.
  Parhaat terkut Himokselta,
  Maarit Matkailuopas

  VastaaPoista
 2. Kysehän on enemmänkin sijoituksesta. Saat summan kuitatuksi pitämällä neljä Matkailun ja elämystuotannon klusteriohjelman tai LEOn tai välittämää koulutuspäivää, mikäli läpäiset koulutuksen.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa melko mahtavalta. Pitänee selvittää, mitä pankki tuumaa asiasta :D

  VastaaPoista
 4. Olen tuon Maaretin kanssa samoilla linjoilla, koska matkailuyritysten liikevaihto on laskenut, ja hyvin harva tällä hetkellä investoi tulevaisuuteen.
  Aika iso investointi.
  Jos osallistun, ja saan sertifikaatin, niin ymmärsinkö oikein, että joku tarjoaa palveluani eteenpäin?
  Pääsenkö konsulttilistalle?
  Tarja Virtual Assistant

  VastaaPoista
 5. Aivan oikein Tarja, sertifoitujen kouluttajien pitämiä Internet-markkinoinnin koulutuksia myy Matkailun ja elämystuotannon klusteriohjelma (www.experiencebusiness.fi) ja Lapin elämysteollisuuden osaamiskeskus LEO (www.leofinland.fi)

  VastaaPoista
 6. Tarkista tekstistä ensimmäisen koulutuksen ajankohta.

  "Ensimmäinen internet-markkinoinnin kouluttajakurssi pidetään Rovaniemellä 28.-30.11.2010."

  VastaaPoista
 7. Kiitos Markku, koulutus pidetään siis pidetään Rovaniemellä lokakuussa 28.-30.10.2009.

  VastaaPoista