Järkyttävän laadukasta majoitusta Jyväskylässä

Aina silloin tällöin kirjoituksiani Suomen matkailumaailmasta sävyttää negatiiviset tunnelmat ja muiden arvostelu.

Tällä kertaa ajattelin kehua niitä joille kehut kuuluvat:

Hotelli Yöpuu Jyväskylässä on maanmainio paikka!

Heti hotelliin saapuessasi sinut toivotetaan tervetulleeksi iloisen ja pirteän henkilökunnan toimesta, olo on kuin tulisit hyvien ystäviesi luokse kylään. Loistava palvelu jatkuu siitä eteenpäin täysin olennaisena osana vierailuasi.

Huoneet (joista jokainen on erilainen ja persoonallinen) ovat kerta kaikkiaan mahtavia, hotellin ravintola mitä parhain ja aamiainen on sanoisinko jopa - elämys, saunaosastosta puhumattakaan.

Myös pienet yksityiskohdat ovat Yöpuussa kunnossa: langaton netti on nopea ja ilmainen, jopa huoneiden saippuakitit ovat laadukkaita, kuten ovat luonnollisesti kaikki muutkin huoneissa käytetyt materiaalit ja kalusteet.

Minulle on aivan turha tulla selittämään, että oikeasti matkustajat haluavat standarsoituja huoneita, jotka ovat täysin samanlaisia ympäri Suomea, kattavaa bonuskorttijärjestelmää tai jauheesta tehtyä aamiaismunakasta.

Minulle on aivan turha myöskään tulla selittämään, että hotellia on mahdoton saada kannattavaksi Suomessa, ellei jokaisessa mahdollisessa paikassa säästä asiakkaan viihtymisen kustannuksella.

Ensi kerralla kun etsit majoitusta Jyväskylässä loma- tai työmatkallasi ota suunnaksesi Hotelli Yöpuu kuluneiden ketjuhotellien asemesta. Itse odotan jo nyt seuraavaa vierailuani!

Ja tiedoksi kaikille kyynikoille: hotelli Yöpuu ei ole asiakkaani. En myöskään saa tästä postauksesta rahaa tahi ilmaisia drinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Asiakas ei todellakaan kaipaa standardihotelleja. Eräskin hotellinjohtaja valitteli minulle ettei hän ole saanut ostettu riittävän monia verhoja hotelliinsa, kun tarjolla olleet erät olivat liian pieniä. Kysyin häneltä täytyykö jokaisen huoneen todella olla samanlainen. Hänen mielestään täytyi. Olen yhä eri mieltä.

    Suomessa ei osata tehdä persoonallisia ja omaperäisiä majoituskohteita.

    VastaaPoista
  2. No onneksi muutama löytyy!

    Jos jollain on mielessä aidosti persoonallinen laadukas suomalainen hotelli, niin siitä saa kernaasti kertoa lisää kommentoimalla tälle sivulle.

    VastaaPoista