Mistä tietoa matkailun sähköisestä liiketoiminnasta, osa 1 - seminaarit

On ihmeellistä, että Suomessa ei saa oikein mistään tietoa matkailun sähköisestä liiketoiminnasta.Suorastaan hälyttävä on tilanne missä pääasiallinen tietokanava matkailun kannalta näin merkittävästä asiasta on tämä blogi ja minun twittaukseni.

Koska kukaan virallinen taho ei ole suostunut tilannetta korjaamaan, niin päätin jatkaa tällä tiellä ja vahvistaa entisestään tiedon tarjoamista matkailun sähköisestä liiketoiminnasta.

Päätin myös aloittaa uuden artikkelisarjan missä kerrotaan mistä tietoa aiheesta löytyy Suomessa.

Jos ihmettelet mistä eTourismista löytyy ulkomailta tietoa.

Ensimmäisessä kirjoituksessani käsittelen kaikki matkailun sähköisen liiketoiminnan seminaarit Suomessa ja tämä tehtävä on helppo.

1. osa seminaarit

Vaikka monessa matkailun seminaarissa aihetta käsitellään, ei Suomessa ole kuin yksi seminaari, joka rohkeasti kohdistaa voimavaransa vain matkailun sähköiseen liiketoimintaan.

Tätä seminaaria ei kenenkään teistä kannata jättää väliin!

Vantaalla 23.9.2010 järjestetään eTourism, jonka teemana on elämys, sähkö ja raha - matkailun uusi nousu.

Seminaari julkaisee myös muita tietokanavia, kuten Matka alkaa verkosta sivua, omaa Twitter-tiliään sekä Matka alkaa yhteisöään, joiden olisi tosin toivonut olevan aktiivisempia myös seminaarien välillä.

Kannattaa kuitenkin tulla ehdottomasti paikalle ja varata seminaaripaikkasi heti, ainakin itse olen siellä.

Seuraavissa sarjan artikkeleissa puhutaan matkailun sähköisen liiketoiminnan tietokanavista internetissä. Kannattaa täten tilata blogin RSS-syöte, jos et tiedä miten RSS-syöte tilataan, niin voit tilata kirjoitukset myös sähköpostiisi.

*************************************

Lue myös:

Augmented reality matkailussa

Matkailuseminaari PhocusWright

Muistathan tämän kun esittelet matkailuhankettasi